Besnik drar en IK Kampspelare
Besnik drar en IK Kampspelare

Mala IF mot IK Kamp

-

Återblicka

Match mot IK Kamp igår, vid en poäng skulle vi vara klara för kval till sexan. Det gick vägen men det var en spännande match med många mål, mycket tjabb och några utvisningar. Allt för publiken  Vi började med följande lag; Marcus P, Riza, Stoffe, Micke N jr, Micke N sr, Drilon, Bejtula, Stefan, Daniel och bröderna Vilanca. Stefan gick ut efter 20 minuter (orolig mage) och Maron kom in som högerback (Riza upp på mitten). Drilon och Peter bytte med varandra i halvtid. Felix på topp sista 20 istället för Besnik, Emil mittback sista 20 och Niklas B högerback sista 10 (glömt vilka de bytte med). Jag var och dömde derby mellan HIF och IFK så kom precis till matchstart, Magnus var iväg så Krister fick fixa förberedelserna själv, vilket gick galant!!

Hände inte så mycket första kvarten. Efter 19 minuter lyfter Besnik bollen snyggt till Bejtula, som drar en gubbe och sätter 1 – 0 (misstänksam offside enligt Malasupporters). Dröjde inte så länge innan det blev 2 – 0, samarbete mellan Bejtula, Besart och Besnik där Besart fick dra längsta strået. Besart friläge strax efter och ytterligare lite senare varning på Besart och efter det många varningar, en utvisning från vår sida och som jag skrev innan, alldeles för mycket tjabb/gnabb och fult spel. Skärpning!!! Kamp reducerar i minut 38, såg ut som misslyckat skott, vi tittar på boll och glömmer följa deras vänsterytter som petar in den. 3 – 1 i minut 40, Drilon bra med uppe på vänsterkanten, vilket han ofta var, tjusigt inlägg till Besnik som svävar i luften, länge, länge, och nickar in den.

Paus, vatten, fotograf Richard visar upp lite bilder (glöm inte kolla på hans bilder på vår hemsida, härliga att se).

Efter 10 minuter reducerar Kamp till 3 – 2, än en gång på hörna (hur många hörnmål har vi släppt in i år???). 4 – 2 i minut 65, Maron med bra som högerytter, djupledsboll på Daniel som rundar målvakten. 5 minuter senare, Daniel passar Besart till 5 – 2. Ytterligare ett par minuter senare gör Peter sitt andra cykelsparksmål för året efter en tilltrasslad situation efter en hörna (jag tittade på annat just då och såg inte den fina cykelsparken så jag går enbart på Peters ord……). Där hade vi 10 – 15 riktigt bra minuter. Vi slappnar av, de gör 6 – 3 på ett långskott och 6 – 4 på en straff innan domaren blåser av matchen.

Ros idag till att vi är klara för kvalmatch.
Ris till allt onödigt tjabbande, onödiga varningar och mycket onödig utvisning.

Enligt min analys kommer vi att få möta IF Alexander den Store i kvalet, ett Helsingborgslag som spelar på Olympiafältet. Kan även bli FC Royal (även det Helsingborgslag som spelar på Heden). Blir vi trea, vilket vi fortfarande kan bli, blir det Röke eller Hjärnarp. Men som sagt; oddset på att det blir Alexander är inte högt!!!

Resultat

Klubb
Mala IF
IK Kamp

Tränare: Krister Andersson
Assisterande tränare: Åke Kärvegård

IK Kamp

Mål Ass Gula Röda
0000
Mål
6
0
Ass
0
0
Gula
4
0
Röda
1
0

Detaljer

Datum Tid Serie Säsong
2014-09-28 14:00 Div 7 Nordöstra 2014

Spelplats

Thurevallen
Hörnvägen 5, 280 20 Bjärnum, Sweden